GovChime
Notice ID: ab9afd65af474008a3323f5990cf639eSolicitation

Interior Space Renovation

Archived on May 20, 2026. Original response deadline: . Full description on SAM.gov.

Overview

Response deadline
7:00 PM UTC+00:00
Posted
May 15, 2026
Notice type
Solicitation
Set-aside
Total Small Business Set-Aside (FAR 19.5)
NAICS
236220: Commercial and Institutional Building Construction
Agency
Department of Homeland SecurityUS COAST GUARD

Notice details

Office
TRACEN CAPE MAY(00042)
Place of performance
New Jersey, 08234
PSC
Z2AA: REPAIR OR ALTERATION OF OFFICE BUILDINGS
Last updated
Aug 21, 2026

Identifiers

Solicitation number
70Z027-26-R-00007
Notice ID
ab9afd65af474008a3323f5990cf639e

Description

SF-1442 has been updated to reflect the correct Solicitation number as posted in SAM.gov as well as the updated deadline. 

Due to incorrect Wage Determinations list being previously posted, the correct Davis-Bacon Wage Determinations lists for Atlantic County has been cited in the attachments section. In order for all interested vendors to make adjustments, the solicitation closing date has been moved to Tuesday May 19th at 3:00pm. 

Q&A:

12MAY2026 - Responses

  1. Ceramic Tile states repair cracked, loose, or delaminated tiles but also states tiles replacement. Which is correct?  Answer: Replace
  2. Please confirm we are only extending the existing tile floor throughout the balance of the room?  Answer: Correct. Extending ceramic tile in Rm 235.
  3. Luxury Vinyl Tile states, repair cracked, loose or delaminated tiles. Please confirm that this should be a full removal and replacement of the LVT?  Answer: Remove and replace LVT floor in Command Suite and the 3 adjoining offices.
  4. The only room noted for new ceiling tiles is Rm. 243, is this correct?   Answer: Yes, this is correct.
  5. At the site visit it was noted that the facility will supply all ceiling tile, is this correct?   Answer: We will provide the ceiling tiles.  
  6. What permits are anticipated for this project?   Answer: No permits are expected.
  7. What is the specification required for the new kitchen cabinets?   Answer: Replace in kind
  8. The scope provides a 60-day period of performance which is not sufficient for material lead times and work performance, is the government willing to consider extending the POP to 120 or 180 days?   Answer: Yes, POP has been extended to 120 days.

Prior Responses:

      Q: Where can I find the bid docs required, I went on the site and all I see if a solicitation form? Answer: Submit the SF-1442 with pricing filled into Block 17 along with any company specific package prepared for proposal submission to the federal government.

  1. Can the Government extend the period of performance to 120 days to allow sufficient time for the delivery of kitchen cabinets?       Answer: Yes. SOW & SF-1442 have been amended to reflect the changes in the POP. Due date for solicitations has been extended to 15 May 2026 to permit adjustments for interested vendors.           
  2. Will the contractor be permitted to use the on-site restroom facilities, or is the contractor required to provide a portable restroom?     Answer: No. Contractors shall supply portable restrooms.
  3. On which floor of the building will the work be performed, and is an elevator available for the contractor's use?     Answer: work will be performed on the first and second floors, no elevator is available. 

This solicitation is for the completion of removing and replacing drywall, insulation, flooring, carpet, cove base in specified areas as described in the Statement of Work. Please review all attachments for description of work to include drawings. 

Full description on SAM.gov

Award Overview

Contacts

Contracting Officer

Primary Contact

Secondary Contact

Documents

Select documents to download

Showing 10 of 11 items

Document
Source
Agency
Posted Date
File Size
Actions
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 2026117.97 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 2026160.24 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 202645.95 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 2026523.37 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 202689.11 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 2026425.84 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 202686.38 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 2026184.86 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 2026118 KB
SolicitationUS COAST GUARDMay 15, 202622.48 KB

Showing 1 to 10 of 11 results

Lifecycle

Solicitation:70Z027-26-R-00007
  1. Solicitation

Award typically follows within 30–90 days after the response deadline. (estimate)

  1. 7×
    SolicitationCurrentApr 29, 2026

    Interior Space Renovation

    Notice ab9afd65af474008a3323f5990cf639e on SAM.gov

Similar Opportunities

Additional Details

Solicitation Number

70Z027-26-R-00007

Archive Date

May 20, 2026

Office Address

CAPE MAY, NJ, 08204